• Esdeveniments

    Esdeveniments

No has pogut assistir a algun acte i vols saber què ens han comentat els ponents en les seves intervencions, o vas venir però vols tornar a reviure'l i recordar com va anar? Només has de fer clic sobre l'acte que t'interessi!

Acte de Graduació dels cicles formatius de Centre Garbí

Acte de Graduació dels cicles formatius de Centre Garbí

Acte de Graduació dels cicles formatius de Centre Garbí

Celebrat a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros l’acte de Graduació dels cicles formatius del Centre Garbí

L’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros s’ha omplert aquest dijous de gom a gom d’assistents en l’acte de graduació de la promoció 2020/2022 dels cicles formatius de l’àmbit de la salut que s’imparteixen en el Centre Garbí. Enguany han sortit la 13a promoció del Cicle Formatiu de Grau Superior en Anatomia Patològica i Citodiagnòstic així com del Cicle Formatiu de Grau Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear; la 8a promoció del Cicle Formatiu de Grau Superior en Dietètica; i la 11a promoció del Cicle Formatiu de Grau Mig en Emergències Sanitàries.

L’acte l’ha obert el director del Centre Garbí, Ferran Thomas, el qual ha presidit la taula presidencial que ha estat formada per Sílvia Roche, directora del Centre Garbí Alumni; Fermí Cunill, regidor de Joventut i Ensenyament de l’Ajuntament de Salt; el Dr. Salvador Pedraza, membre de la direcció acadèmica del Centre Garbí; i el Dr. Víctor Pineda, director clínic territorial IDI-Girona.Tots ells s’han adreçat als nous graduats amb felicitacions per l’obtenció dels seus títols acadèmics i paraules encoratjadores en la seva imminent entrada en el món professional. Durant l’acte també s’ha fet entrega de l’habitual lliurament de diplomes, i els representants dels alumnes -Fatoumata Bah (APiC), Juan Lara (Dietètica), Pau Gamundi (TES) i Pep Simon (Imatge)- han fet recíprocs els agraïments en el seu parlament. També han intervingut en la graduació els coordinadors acadèmics Joaquim Llorella i Joan Baños. La cerimònia s’ha tancat amb la tradicional actuació musical del Gaudeamus Igitur.

Veure-ho

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del col·lagen

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del col·lagen

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del col·lagen

Colnatur, a través de la seva enginyera bioquímica Esther Basés, va realitzar a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport una conferència en la qual es va abordar des de la vessant científica els beneficis del col·lagen, una proteïna que té com a funció principal preservar la salut de les articulacions, músculs, pell i ossos per mantenir una bona mobilitat.

La xerrada d'Esher Basés va anar adreçada als alumnes de 3r i 4t curs del Grau en Fisioteràpia;  als estudiants de 1r i 2n curs del cicle formatiu de Dietètica del Centre Garbí i als fisioterapeutes adscrits a EUSES Alumni. Des de l'aspecte fisioterapèutic, Colnatur va destacar els beneficis de la crema Colnatur Fisio, que és útil per preparar els músculs abans de la pràctica esportiva i per recuperar-los després.

Per als dietistes, Colnatur va exposar l'avantatge de la proteïna de col·lagen assimilable en l'organisme, un complex alimentari que aporta a diari els aminoàcids de colàgen que necessita el cos per protegir-se de l'envelliment. EUSES i Colnatur tenen signat un conveni de col·laboració i els productes d'aquesta empresa també estan inclosos en el Pla d'Avantatges d'EUSES Alumni.

Veure-ho


CENTRE GARBÍ
Carrer de Francesc Macià, 65 · 17190 Salt (Girona)

CONTACTA AMB NOSALTRES
CAMPUS DE SALT · Telèfon (+34) 972 405 130
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

        

© EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili