• Graduació cicles 2019/2021

  Graduació cicles 2019/2021

  Informació

 • Tens una oferta de feina? Publica-la a la nostra borsa de treball

  Tens una oferta de feina? Publica-la a la nostra borsa de treball

  Informació

 • Centre Garbí Alumni

  Centre Garbí Alumni

 • Centre Garbí Alumni

  Centre Garbí Alumni

 • Centre Garbí Alumni

  Centre Garbí Alumni

 • Centre Garbí Alumni

  Centre Garbí Alumni

Alumni

Alumni és un servei que el Centre Garbí destina al seu col·lectiu de graduats de tots els seus cicles formatius relacionats en l'àmbit de la salut. Amb Alumni, el Centre Garbí busca mantenir la relació i el contacte amb els graduats i té com un dels seus objectius principals ajudar els seus associats a introduir-se en el món laboral.

Centre Garbí Alumni dóna suport als seus membres en el seu desenvolupament professional, i compta amb els serveis de borsa de treball, orientació professional i networking. També disposa d'un pla d'avantatges amb interessants descomptes en diferents aspectes com la formació continuada, comerços, activitats...

No et desconnectis!

INSCRIU-TE A CENTRE GARBÍ ALUMNI

Networking

Centre Garbí Alumni vol contribuir en l'ampliació de la teva xarxa de relacions professionals ja que comptar amb una bona xarxa de contactes és molt important per al teu desenvolupament professional. Per això et posem en contacte amb altres graduats dels nostres cicles formatius que estiguin treballant en la mateixa especialitat que tu, o en la mateixa zona geogràfica, i comptem amb un grup al LinkedIn exclusiu per als membres de Centre Garbí Alumni. Entra a formar-hi part!

I, sobretot, no oblidis mantenir actualitzades les dades que consten en el teu perfil, sobretot el teu correu electrònic de contacte. Això permetrà que els altres associats puguin trobar-te, entrar en contacte amb tu i que la teva xarxa de networking es vagi ampliant.

CENTRE GARBÍ
Carrer de Francesc Macià, 65 · 17190 Salt (Girona)

CONTACTA AMB NOSALTRES
CAMPUS DE SALT · Telèfon (+34) 972 405 130
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

        

© EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili