• Graduació cicles 2020/2022

  Graduació cicles 2020/2022

  Informació

 • Tens una oferta de feina? Publica-la a la nostra borsa de treball

  Tens una oferta de feina? Publica-la a la nostra borsa de treball

  Informació

 • Centre Garbí Alumni

  Centre Garbí Alumni

 • Centre Garbí Alumni

  Centre Garbí Alumni

 • Centre Garbí Alumni

  Centre Garbí Alumni

 • Centre Garbí Alumni

  Centre Garbí Alumni

Alumni

Alumni és un servei que el Centre Garbí destina al seu col·lectiu d'alumnes i de graduats i graduades de tots els seus cicles formatius relacionats en l'àmbit de la salut. Formar part d'Alumni permet a tots els graduats i graduades de Centre Garbí mantenir-hi la relació i el contacte, i Alumni té com un dels seus objectius principals ajudar als seus membres a introduir-se en el món laboral.

Centre Garbí Alumni dóna suport als seus membres en el seu desenvolupament professional, i compta amb els serveis de borsa de treball, orientació professional, recursos i networking. També disposa d'un pla d'avantatges amb interessants descomptes en diferents productes i serveis.

No et desconnectis!

INSCRIU-TE A CENTRE GARBÍ ALUMNI

Networking

CENTRE GARBÍ Alumni vol contribuïr en l’ampliació de la teva xarxa de relacions professionals, ja que comptar amb una bona xarxa de contactes professionals pot ser molt important per al teu desenvolupament professional. Per això et posem en contacte amb altres graduats i graduades dels nostres cicles formatius que estiguin treballant en la mateixa especialitat que tu, o en la mateixa zona geogràfica, i comptem amb un grup al LinkedIn que és exclusiu per als membres de CENTRE GARBí Alumni. Entra a forma-hi part!

I sobretot, no oblidis mantenir actualitzades les dades que consten en el teu perfil, sobretot el teu correu electrònic, que permetrà que els altres graduats i graduades de CENTRE GARBÍ et puguin trobar i entrar en contacte amb tu, i que la teva xarxa de networking es vagi ampliant.

CENTRE GARBÍ
Carrer de Francesc Macià, 65 · 17190 Salt (Girona)

CONTACTA AMB NOSALTRES
CAMPUS DE SALT · Telèfon (+34) 972 405 130
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

        

© EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili