• Eventos

    Eventos

No has podido asistir a algún acto y quieres saber qué nos han comentado los ponentes en sus intervenciones, o viniste pero quieres volver a revivirlo y recordar cómo fue? Sólo tienes que hacer un clic sobre el acto que te interese!

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del col·lagen

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del col·lagen

Conferència a EUSES de Colnatur sobre els beneficis del col·lagen

Colnatur, a través de la seva enginyera bioquímica Esther Basés, va realitzar a l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport una conferència en la qual es va abordar des de la vessant científica els beneficis del col·lagen, una proteïna que té com a funció principal preservar la salut de les articulacions, músculs, pell i ossos per mantenir una bona mobilitat.

La xerrada d'Esher Basés va anar adreçada als alumnes de 3r i 4t curs del Grau en Fisioteràpia;  als estudiants de 1r i 2n curs del cicle formatiu de Dietètica del Centre Garbí i als fisioterapeutes adscrits a EUSES Alumni. Des de l'aspecte fisioterapèutic, Colnatur va destacar els beneficis de la crema Colnatur Fisio, que és útil per preparar els músculs abans de la pràctica esportiva i per recuperar-los després.

Per als dietistes, Colnatur va exposar l'avantatge de la proteïna de col·lagen assimilable en l'organisme, un complex alimentari que aporta a diari els aminoàcids de colàgen que necessita el cos per protegir-se de l'envelliment. EUSES i Colnatur tenen signat un conveni de col·laboració i els productes d'aquesta empresa també estan inclosos en el Pla d'Avantatges d'EUSES Alumni.

Veure-ho


CENTRE GARBÍ
Calle de Francesc Macià, 65 · 17190 Salt (Girona)

CONTACTA CON NOSOTROS
CAMPUS DE SALT · Teléfono (+34) 972 405 130
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

        

© EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport. Centro adscrito a la Universitat de Girona y a la Universitat Rovira i Virgili